Montaj aer condiționat pentru unitati de invatamant – scoli

Compania noastra de climatizare vă menține salile de clasa răcoroase timp de peste 15 de ani și suntem mândri să fim singurul instalator de aer condiționat din Romania care ofera o garanție de 5 ani pentru toate montajele noastre noastre.

Echipa noastră de experți este in permanenta legatura cu Dvs pentru a vă ajuta în fiecare etapă a procesului. Aflați mai multe despre instalare – montaj aer conditionat mai jos sau contactați echipa noastră acum!

Garanrie 5 ani montaj aer conditionat pentru scoli

Montaj de echipamente de condiționare a aerului în clădiri administrative

 

  • Condiționarea aerului conditionat din unităţi de învăţământ

 

Creșteți eficiența elevilor şi studenţilor, aisgurând climatul perfect!

 

La alegerea soluţiei optime pentru condiționarea aerului în mediul educațional, este esențial să luați în considerare o serie de factori, precum forma sălilor de curs, gradul de ocupare și modul de amplasare a birourilor/meselor de lucru. Sistemul ales trebuie să asigure o răcire sau o încălzire echilibrată și blândă, fiind totodată extrem de important ca echipamentele alese să fie silenţioase, astfel încât acestea să nu distragă atenția elevilor sau a sutdenţilor.

Montaj aer conditionat in scola

Sisteme de aer conditionat pentru unitati de invatamant

Soluţii de montaj aer conditionat pentru unitati de invatamant: gradinita, scoala, liceu, facultate

Unitati de Aer Conditionat tip SPLIT de perete

Unitățile de perete sunt, de obicei, opțiunea cea mai ieftină pentru spațiile educaționale, însă este foarte important să fie amplasate corect pentru ca fluxul de aer poate acoperi întreaga încăpere, asigurându-se astfel un nivel maxim de confort.

În cazul încăperilor cu necesar mare de răcire sau de încălzire, s-a dovedit avantajoasă montarea mai multor unități de perete cu putere mai mică, prin această soluție asigurându-se o curgere uniformă a aerului.

Vedere Tehnica

Schema montaj aer conditionat tip split scoala

Mod de racire – SPLIT

Mod de incalzire – SPLIT

Soluţii de montaj aer conditionat pentru unitati de invatamant: Gradinita, Scoala, Liceu, Facultate

Unitati de Aer Conditionat tip CASETA de tavan

Unitățile tip casetă, montate în plafonul fals, sunt o soluție excelentă pentru spațiile educaționale. Deși sunt mai costisitoare decât unitățile de perete, unităţile de tip casetă sunt ascunse în plafonul fals și, prin urmare, sunt mai discrete și mai plăcute din punct de vedere estetic, singura parte vizibilă fiind panoul frontal.

De asemenea, acestea prezintă avantajul de a oferi un flux de aer pe patru căi, asigurându-se astfel o climatizare uniformă a spaţiului.

Vedere Tehnica

Tipuri de montaj pentru aparatele de aer conditionat tip caseta de tavan

Mod de racire – CASETA

Mod de incalzire – CASETA

Soluţii de montaj aer conditionat pentru unitati de invatamant: Gradinita, Scoala, Liceu, Facultate

Unitati de Aer Conditionat tip SPLIT de plafon

Unitățile de plafon sunt utilizate atunci când se impune o putere de răcire/încălzire mai mare decât ceea ce poate să ofere o unitate de perete.

Chiar dacă din punct de vedere estetic nu sunt considerate cea mai bună opțiune, aceste unităţi sunt cele mai eficiente în ceea ce privește fluxul de aer. Puterea lor ne permite să recomandăm mai puține unități decât am fi recomandat în cazul unui alt tip de unitate, ceea ce contribuie adesea la reducerea costurilor de montaj.

Vedere Tehnica

Tipuri de montaj pentru aparatele de aer conditionat split de tavan

Mod de racire – SPLIT de plafon

Mod de incalzire – SPLIT de plafon

Soluţii de montaj aer conditionat pentru unitati de invatamant: Gradinita, Scoala, Liceu, Facultate

Unitati de Aer Conditionat tip DUCT (cu tubulatura)

Sistemele de climatizare cu tubulatură sunt ideale pentru situaţiile în care aspectul sălilor de curs este foarte important.  Deşi reprezintă, de obicei, opțiunea cea mai scumpă, unităţile cu tubulatură sunt cele mai potrivite în cazul unor condiţionări estetice, echipamentele fiind ascunse în întregime în plafonul fals, fiind vizibile doar grilele de introducere şi de evacuare a aerului.

Montajul acestor sisteme se pretează cel mai bine construcțiilor noi, fiind necesară existența unui spatiu liber în plafonul fals.

Vedere Tehnica

Tipuri de montaj pentru aparatele de aer conditionat cu tubulatura tip duct

Mod de racire – DUCT

Mod de incalzire – DUCT