Montaj aer conditionat pentru dormitoare

Relaxați-vă în climatul perfect pe tot parcursul anului!

Compania noastra de climatizare vă menține dormitoarele răcoroase timp de peste 15 de ani și suntem mândri să fim singurul instalator de aer condiționat din Romania care ofera o garanție de 5 ani pentru toate montajele noastre noastre.

Echipa noastră de experți este in permanenta legatura cu Dvs pentru a vă ajuta în fiecare etapă a procesului. Aflați mai multe despre instalare – montaj aer conditionat mai jos sau contactați echipa noastră acum!

Garanrie 5 ani montaj aer conditionat pentru dormitoare

Totul despre montaj aer conditionat pentru dormitoare

Unul dintre principalele motive pentru care oamenii nu dorm confortabil noaptea se datorează temperaturilor inadecvate (atât vara, cât şi iarna) și umidității ridicate. Echipamentele de condiționare a aerului pot rezolva instantaneu și eficient aceste probleme, iar societatea noastră dispune de o ofertă amplă de astfel de echipamente  silenţioase, potrivite pentru dormitorul dumneavoastră.

Montaj aer conditionat dormitor

Sisteme de aer conditionat pentru dormitoare

Soluţii de montaj aer conditionat pentru Dormitoare

Unitati de Aer Conditionat tip SPLIT de perete

Unităţile de perete sunt cele mai comune unități folosite pentru dormitoare. Acestea se amplasează la partea superioară a pereților şi prezintă două avantaje, fiind întotdeauna cea mai ieftină opțiune și permițând montaja cu ușurință, fără a fi necesare intervenții asupra structurii încăperii.

Toate echipamentele pe care le instalăm sunt extrem de silențioase, ceea ce înseamnă că somnul dumneavoastră nu va fi afectat în vreun fel.

Pentru un dormitor cu dimensiuni standard, de cele mai multe ori este suficentă montaja unei singure unităţi de perete.

Modelele premium de unități de perete (cum ar fi unitățile Gree Bora, Daikin Emura și Mitsubishi Zen – faceți clic pe link-ul de mai jos pentru a le putea viziona), deși implică o investiție mai mare, conferă eleganță sporită dormitorului dumneavoastră.

Vedere Tehnica

Schema montaj aer conditionat tip split

Mod de racire – SPLIT

Mod de incalzire – SPLIT

Soluţii de montaj aer conditionat pentru Dormitor

Unitati de Aer Conditionat tip CONSOLA (calorifer)

Unităţile de perete de tip consola sunt asemănătoare unităților standard de perete, diferența constând în faptul că acestea pot fi montate la înalțime mai mică. Clienții le preferă uneori, în ciuda prețului mai ridicat, pentru că pot fi amplasate la partea inferioara a peretelui, asemenea radiatoarelor.

Dacă consideraţi că unitățile de perete de tip calorifer se pretează cel mai bine dormitorului dumneavoastră, atunci spuneți specialiştilor noştri și vom configura soluția optimă pentru confortul dumneavoastră, din punct de vedere termic, acustic şi estetic.

Vedere Tehnica

Tipuri de montaj pentru aparatele de aer conditionat tip consola

Mod de racire – CONSOLA

Mod de incalzire – CONSOLA

Soluţii de montaj aer conditionat pentru Dormitor

Unitati de Aer Conditionat tip DUCT (cu tubulatura)

Sistemele de condiționare a aerului cu tubulatură reprezintă cea mai scumpă, dar cu siguranță cea mai potrivită opțiune pentru dormitoare. Conductele și unitatea sunt ascunse în interiorul tavanului sau în spațiul mansardei și tot ce este vizibil în încăpere sunt grilele din tavan. Există diferite modele de grile disponibile, adaptabile diferitelor forme și dimensiuni ale dormitorului dumneavoastră. De reținut însă că montajul acestor sisteme se pretează cel mai bine construcțiilor noi, fiind necesară existența unui spaţiu liber în plafon.

În cazul în care dormitorul dumneavoastră nu este prevăzut cu „tavan fals”, unitățile de perete rămân cea mai bună opțiune.

Vedere Tehnica

Tipuri de montaj pentru aparatele de aer conditionat cu tubulatura tip duct

Mod de racire – DUCT

Mod de incalzire – DUCT