Reparatii Aer Conditionat Bucuresti

Reparatii rapide și profesionale de aer condiționat pentru unitățile comerciale și cele rezidentiale.

Servicii de reparaţii a echipamentelor de conditionare a aerului

De peste 15 ani, societatea noastră aisgură servicii de reparaţii a echipamentelor de condiţionare a aerului în Bucuresti şi în zonele limitrofe, inclusiv pentru echipamente instalate de alţi prestatori de servicii.

Oferim reparatii rapid

Pentru toate tipurile de unităţi de aer conditionat, atât pentru uz casnic, cât şi industrial.

Lucrările sunt realizate cu personal calificat, instruit în mod constant prin participarea la cursurile de formare susţinute de producătorii de echipamente.

Având în vedere experienţa acumulată în timp, specialiştii noștri pot determina cu rapiditate natura oricăror defecțiuni și pot repara în timp util echipamentele defecte. Dispunem, totodată, de o gamă largă de piese de schimb, astfel că economism timp și bani.

Toate reparațiile care includ inlocuire de piese beneficiază de o garanție de 12 luni.

Servicii de reparaţii a echipamentelor de conditionare a aerului

Scurgeri de apă

Scurgeri de apă

Cele mai frecvente solicitari  sunt atunci cand ni se cere sa remediem scurgerile de condens din unitatea interioara. Principalele cauze ale unei scurgeri de condens pot fi că unitatea nu a fost igienizata la timp sau că cantitatea de fron nu mai este cea corespunzatoare . Acest tip de reparații este aproape întotdeauna finalizat in jur de 30 de minute, ceea ce face o reparație destul de simplă.

Aparatul de aer conditionat nu raceste sau incalzeste

Aparatul nu raceste sau incalzeste

Dacă aparatul de aer conditionat functioneaza , dar nu produce aer rece sau cald, atunci unitatea de climatizare ar putea avea o pierdere  de agent frigorific (freon). Putem testa conductele și să vidam sistemul pentru a indeparta orice urma de aer sau umiditate înainte de umplerea acestuia cu cantitatea și tipul corect de agent frigorific. Alta cauza des intalnita este nefunctionarea compresorului urmare a defectarii capacitorului sau alta cauza.  Sunați astăzi echipa noastră de reparare a aparatelor de aer conditionat.

Aparatul de aer conditionat are putere scazuta

Performanta slaba

Dacă aparatul de aer conditionat igienizat si verificat în mod regulat, va menține performanțele optime ale sistemului de aer condiționat. Atunci când unitatea nu a fost întreținută, acumularea de praf împiedică sistemul de aer condiționat să “respire” atât în ​​interior, cât și în exterior. Acest lucru va duce nu numai la performanțe slabe, ci și la creșterea costurilor de funcționare și a defectelor.
Sunați astăzi specialiștii noștri de climatizare.

Aparatul de aer conditionat nu porneste

Nu se aprinde

Când aparatul de aer conditionat nu afișează nimic pe controlerul de perete, cel mai bine este să verificați priza si tabloul de siguranțe pentru a vă asigura că nu a fost declanșată siguranta. Dacă ambele sunt in starea normala, atunci veți avea nevoie de un specialist de aer condiționat pentru a va face o vizita si a diagnostica problema.
Sunați astăzi echipa noastră de reparații de aer condiționat.

Igienizare aer conditionat

Miroase urat

Unitățile de aer condiționat recirculă aerul în cameră. Prin urmare, bacteriile și mirosurile se acumulează pe bobinele de răcire si in tavita de condens. Sistemul elimină umezeala din atmosferă și, prin urmare, puteți avea o bacterie care poate fi îndepărtată numai cu substanțe chimice specializate. Igienizarea unitatilor de aer conditionat in mod regulat este un mod sigur de a elimina aceste mirosuri urate.

Unitate de aer conditionat zgomotoasa

Scoate sunete ciudate

Dacă unitatea exterioară sau interioara produce mai mult zgomot decât de obicei, atunci ar putea fi nevoie de un motor de ventilator sau compresor.

Sunați astăzi echipa noastră de reparare a aparatelor de aer conditionat.