Montaj aer conditionat pentru restaurante

Relaxați-vă în climatul perfect pe tot parcursul anului!

Compania noastra de climatizare vă menține restaurantele răcoroase timp de peste 15 de ani și suntem mândri să fim singurul instalator de aer condiționat din Romania care ofera o garanție de 5 ani pentru toate montajele noastre.

Echipa noastră de experți este in permanenta legatura cu Dvs pentru a vă ajuta în fiecare etapă a procesului. Aflați mai multe despre instalare – montaj aer conditionat mai jos sau contactați echipa noastră acum!

Garanrie 5 ani montaj pentru aparatele de aer conditionat montate in restaurante

Totul despre montaj aer conditionat pentru restaurante

Clienții dumneavoastră merită să se relaxeze într-o atmosferă placută!

Asigurarea unui climat plăcut în restaurantul dumneavoastră este un factor important în oferirea unor servicii de calitate clienţilor. Şi să nu uităm că, cu cât cerinţele de confort vor fi îndeplinite, cu atât clienţii vor petrece mai mult timp în local, ceea ce va conduce în mod direct la succesul afacerii dumneavoastră.

La alegerea soluției optime pentru condiționarea aerului în restaurante, este esențială luarea în considerare a unei serii de factori, precum forma încăperii, gradul de ocupare, degajările de căldură, designul spaţiului şi nu în ultimul rând, modul de amplasare al meselor.

Montaj aer conditionat restaurant

Sisteme de aer conditionat pentru restaurante

Soluţii de montaj aer conditionat pentru Restaurant

Unitati de Aer Conditionat tip SPLIT de perete

Unităţile de perete sunt, de obicei, opțiunea cea mai rentabilă pentru locaţii de tip restaturant, însă este foarte important să fie amplasate corect pentru ca fluxul de aer să poată acoperi întreaga încapere, asigurându-se astfel un nivel maxim de confort.

În cazul încăperilor cu necesar mare de raciere sau de încălizre, s-a dovedit avantajoasă montarea mai multor unități de perete cu putere mai mică, prin această soluţie asigurându-se o curgere uniformă a aerului.

Vedere Tehnica

Schema montaj aer conditionat tip split pentru restaurante

Mod de racire – SPLIT

Mod de incalzire – SPLIT

Soluţii de montaj aer conditionat pentru Restaurant

Unitati de Aer Conditionat tip CASETA de TAVAN

Unitățile tip casetă, montate în plafonul fals, sunt o soluție excelentă pentru restaurante. Deși sunt mai costisitoare decât unitățile de perete, unitățile de tip casetă sunt ascunse în plafonul fals și, prin urmare, sunt mai discrete și mai plăcute din punct de vedere estetic, aspect deosebit de important într-un restaurant, singura parte vizibilă fiind panoul frontal. Din considerente de design, unitățile de tip caseta se pot monta şi aparent, pentru a crea o atmosferă “industrială”.

De asemenea, acestea prezintă avantajul de a oferi un flux de aer pe patru căi, asigurând astfel un nivel de răcire echilibrat pentru toate mesele.

Vedere Tehnica

Tipuri de montaj pentru aparatele de aer conditionat tip caseta de tavan

Mod de racire – CASETA

Mod de incalzire – CASETA

Soluţii de montaj aer conditionat pentru Restaurant

Unitati de Aer Conditionat tip DUCT (cu tubulatura)

O altă alegere foarte bună pentru spaţiile cu destinaţia de restaurant sau cafenea sunt sistemele de climatizare cu tubulatură. Deşi reprezintă, de obicei, opțiunea cea mai scumpă, unităţile cu tubulatură sunt cele mai potrivite în cazul unor condiţionări estetice, echipamentele fiind ascunse în întregime în plafonul fals, fiind vizibile doar grilele de introducere şi de evacuare a aerului.

Montajul acestor sisteme se pretează cel mai bine construcțiilor noi, fiind necesară existența unui spatiu liber în plafonul fals.

Vedere Tehnica

Tipuri de montaj pentru aparatele de aer conditionat cu tubulatura tip duct