Montaj aer condiționat pentru mansarde

Relaxati-va în climatul perfect pe tot parcursul anului!

Compania noastra de climatizare vă menține mansarda racoroasa timp de peste 15 de ani și suntem mandri să fim singurul instalator de aer condiționat din Romania care ofera o garantie de 5 ani pentru toate montajele noastre noastre.

Echipa noastra de experti este in permanenta legatura cu Dvs pentru a va ajuta in fiecare etapa a procesului. Aflati mai multe despre instalare – montaj aer conditionat mai jos sau contactati echipa noastra acum!

Garanrie 5 ani montaj aer conditionat la mansarda

Totul despre montaj aer conditionat pentru mansarde

Camerele tip mansarda sunt cele mai dificile incaperi din casa în ceea ce priveste asigurarea confortului termic si a montajului. De regula, in mansarde este foarte cald pe timpul verii şi foarte frig pe timpul iernii. Din fericire, alegerea solutiei optime de montaj aer conditionat poate rezolva complet această problema. Societatea noastră dispune de o oferta ampla de astfel de echipamente silentioase, potrivite pentru mansarda dumneavoastra, care sa va permita sa va desfasurati activitătiile preferate în deplin confort termic şi acustic.

Montaj aer condiționat pentru mansarde

Sisteme de aer conditionat pentru mansarda

Soluţii de montaj aer conditionat pentru Mansarda

Unitati de Aer Conditionat tip SPLIT de perete

Unitatile de perete pot fi utilizate în mansardele cu înaltime mai mare sau prevazute cel putin cu un perete mai inalt. Acestea se amplaseaza la partea superioara a peretilor şi prezinta două avantaje, fiind întotdeauna cea mai ieftina optiune si permitand montajul cu usurinta, fara a fi necesare interventii asupra structurii încaperii.

Toate echipamentele pe care le montam sunt extrem de silentioase, ceea ce inseamna ca va puteti relaxa sau puteti desfasura activitatile preferate in deplin confort termic, dar si acustic.

Modelele premium de unitati de perete (cum ar fi unitățile Gree Bora, Daikin Emura și Mitsubishi Zen – faceți clic pe link-ul de mai jos pentru a le putea viziona), desi implică o investitie mai mare, confera elegantă sporita mansardei dumneavoastra.

Vedere Tehnica

Schema montaj aer conditionat de perete pentru mansarda.

Mod de racire – SPLIT

Mod de incalzire – SPLIT

Soluţii de montaj aer conditionat pentru Mansarda

Unitati de Aer Conditionat tip CONSOLA (calorifer)

Majoritatea mansardelor au acoperisuri înclinate si nu au pereti de dimensiuni mari, unitătile de conditionare a aerului de dimensiuni reduse fiind ideale pentru acestea, în masura în care pot fi amplasate şi la o inaltime mai mică. Solutia ideala în acest caz o reprezinta unitătile de perete de tip consola (calorifer), acestea putand fi amplasate la partea inferioara a peretelui, asemenea radiatoarelor.

Vedere Tehnica

Tipuri de montaj pentru aparatele de aer conditionat tip consola

Mod de racire – CONSOLA

Mod de incalzire – CONSOLA