Montaj aer conditionat pentru magazine si centre comerciale

Relaxați-vă în climatul perfect pe tot parcursul anului!

Compania noastra de climatizare vă menține magazinele si centrele comerciale răcoroase timp de peste 15 de ani și suntem mândri să fim singurul instalator de aer condiționat din Romania care ofera o garanție de 5 ani pentru toate montajele noastre noastre.

Echipa noastră de experți este in permanenta legatura cu Dvs pentru a vă ajuta în fiecare etapă a procesului. Aflați mai multe despre instalare – montaj aer conditionat mai jos sau contactați echipa noastră acum!

Garanrie 5 ani montaj aer conditionat pentru magazine si centre comerciale

Totul despre montaj aer conditionat pentru magazine şi centre comerciale

 

Clienţii dumneavoastră merită să îşi facă cumpărăturile într-o atmosferă plăcută, pe tot parcursul anului!

Menținerea unui mediu ambiant plăcut pe tot timpul anului, în magazinul dumneavoastră, este factor foarte important pentru satisfacerea clienților şi, prin urmare, pentru creșterea vânzărilor.

La alegerea soluției optime pentru condiționarea aerului în magazine, trebuie luați în considerare mai mulți factori, precum forma încăperii, gradul de ocupare, degajările de căldură, designul interior. Amplasarea corectă a unităților de condiționare a aerului poate aduce o mare diferență în experiența clienților și a personalului dumneavoastră.

Montaj aer conditionat magazin

Sisteme de aer conditionat pentru Magazine si Centre Comerciale

Soluţii de montaj pentru magazin – centru comercial:

Unitati de Aer Conditionat tip SPLIT de perete

Unităţile de perete sunt, de obicei, opțiunea cea mai rentabilă pentru spaţii cu destinaţia de magazin, însă este foarte important să fie amplasate corect pentru ca fluxul de aer să poată acoperi întreaga încapere, asigurându-se astfel un nivel maxim de confort.

În cazul încăperilor cu necesar mare de raciere sau de încălizre, s-a dovedit avantajoasă montarea mai multor unități de perete cu putere mai mică, prin această soluţie asigurându-se o curgere uniformă a aerului.

Vedere Tehnica

Schema montaj aer conditionat tip split pentru magazine

Mod de racire – SPLIT

Mod de incalzire – SPLIT

Soluţii de montaj pentru magazin – centru comercial:

 Unitati de Aer Conditionat tip CASETA de TAVAN

Unitățile tip casetă, montate în plafonul fals, sunt o soluție excelentă pentru magazine, mai ales prin prisma faptului că nu ocupă spaţiul de pe perete destinat, în general, expunerii mărfurilor comercializate. Deşi sunt mai costisitoare decât unitățile de perete, unităţile de tip casetă sunt ascunse în plafonul fals și, prin urmare, sunt mai discrete și mai plăcute din punct de vedere estetic, singura parte vizibilă fiind panoul frontal. Din considerente de desing, unităţile de tip casetă se pot monta şi aparent, pentru a crea o atmosferă “industrială”.

De asemenea, acestea prezintă avantajul de a oferi un flux de aer pe patru căi, asigurând astfel o climatizare uniformă a spaţiului.

Vedere Tehnica

Tipuri de montaj pentru aparatele de aer conditionat tip caseta de tavan

Mod de racire – CASETA

Mod de incalzire – CASETA

Soluţii de montaj pentru magazin – centru comercial:

 Unitati de Aer Conditionat tip SPLIT de TAVAN

O altă variantă pretabilă pentru climatizarea spaţiilor cu destinaţie de magazin o constituie unităţiile cu montaj la tavan. Aceste unități sunt utilizate atunci când se impune o putere de răcire/încălzire mai mare decât ceea ce poate să ofere o unitate de perete.

Chiar dacă din punct de vedere estetic nu sunt considerate cea mai bună opțiune, aceste unităţi sunt cele mai eficiente în ceea ce privește fluxul de aer. Puterea lor ne permite să recomandăm mai puține unități decât am fi recomandat în cazul unui alt tip de unitate, ceea ce contribuie adesea la reducerea costurilor de montaj și la eliberarea spațiului de perete.

Vedere Tehnica

Tipuri de montaj pentru aparatele de aer conditionat split de tavan

Mod de racire – DUCT

Mod de incalzire – DUCT

Soluţii de montaj pentru magazin – centru comercial:

 Unitati de Aer Conditionat tip DUCT (cu tubulatura)

Sistemele de climatizare cu tubulatură sunt ideale pentru situaţiile în care aspectul magazinului este foarte important. Deşi reprezintă, de obicei, opțiunea cea mai scumpă, unităţile cu tubulatură sunt cele mai potrivite în cazul unor condiţionări estetice, echipamentele fiind ascunse în întregime în plafonul fals, fiind vizibile doar grilele de introducere şi de evacuare a aerului.

Montajul acestor sisteme se pretează cel mai bine construcțiilor noi, fiind necesară existența unui spatiu liber în plafonul fals.

Vedere Tehnica

Tipuri de montaj pentru aparatele de aer conditionat cu tubulatura tip duct