Montaj de aer conditionat in living – sufragerie

Relaxați-vă în climatul perfect pe tot parcursul anului.

Compania noastra de climatizare vă menține camerele de zi răcoroase timp de peste 15 de ani și suntem mândri să fim singurul Montator de aer condiționat din Romania care ofera o garanție de 5 ani pentru toate montajele noastre noastre.

Echipa noastră de experți este in permanenta legatura cu Dvs pentru a vă ajuta în fiecare etapă a procesului. Aflați mai multe despre instalare – montaj aer conditionat living mai jos sau contactați echipa noastră acum!

Garanrie 5 ani montaj aer conditionat pentru living - sufragerie

Totul despre montaj aer conditionat pentru living

Livingul este inima casei dvs. și montarea unui sistem de aer condiționat vă permite să aveți climatul ideal pentru dvs., familia, prietenii și chiar pentru animalele de companie!

Nu numai că asigură o răcire eficientă, ci oferă și o soluție de încălzire extrem de eficientă, care poate reduce în mod semnificativ facturile de încălzire.

Atunci când alegeti un aparat de aer condiționat pentru living, există câțiva factori-cheie care trebuie luați în considerare. Dimensiunea, aspectul și utilizarea camerei contribuie la tipul de sistem pe care îl vom recomanda. De asemenea, frecvent intalnim in living  bucătării deschise care măresc încărcătura de căldură din cameră. Experții noștri cu experiență vor asigura întotdeauna că orice sistem pe care îl montam asigură răcirea și încălzirea optimă de care aveți nevoie.

Montaj aer conditionat pentru living - sufragerie

Sisteme de aer conditionat pentru living

Soluţii de montaj aer conditionat pentru Living – Sufragerie

Unitati de Aer Conditionat tip SPLIT de perete

Aparatele de climatizare de perete sunt cele mai comune unități folosite într-un mediu de cameră. Cele două avantaje principale sunt că unitățile de perete sunt întotdeauna cea mai ieftină opțiune; acestea sunt, de asemenea, ușor de montat  în camere, fără a fi nevoie de modificari. Ele sunt lungi, subțiri și plasate la un nivel înalt pe perete.

Toate instalațiile de climatizare pe care le montam sunt extrem de silențioase, ceea ce înseamnă că acestea nu vor deranja conversațiile sau programele TV preferate!

Există și modele premium de unități tip split (cum ar fi unitățile Gree Viola, Daikin Emura și Mitsubishi Zen – faceți clic pe link-ul de mai jos pentru a vedea). Ele sunt un pic mai scumpe, cu toate acestea, ele arata grozav intr-un living.

Vedere Tehnica

Schema montaj aer conditionat tip split.

Mod de racire – SPLIT

Mod de incalzire – SPLIT

Soluţii de montaj aer conditionat pentru Living – Sufragerie

Unitati de Aer Conditionat tip CONSALA (calorifer)

Aparatele de climatizare tip consola sunt foarte asemănătoare cu unitățile standard de perete. Cu toate acestea, acestea sunt plasate la un nivel scăzut pe perete. Acestea sunt mai scumpe decât unitățile tradiționale de perete, dar clienții le preferă uneori pentru că, asemenea radiatoarelor, ele nu sunt plasate in linia lor de vedere.

Dacă unitățile de aer condiționat de perete de tip calorifer sunt atrăgătoare, atunci spuneți specialistului nostru și vă vom proiecta o soluție potrivită pentru montaj aer conditionat.

Camerele de locuit mari necesită ocazional mai mult de o unitate interna de perete pentru a asigura o răcire suficientă.

Vedere Tehnica

Tipuri de montaj pentru aparatele de aer conditionat tip consola.

Mod de racire – CONSOLA

Mod de incalzire – CONSOLA

Soluţii de montaj aer conditionat pentru Living – Sufragerie

 Unitati de Aer Conditionat tip DUCT (cu tubulatura)

Sistemele de aer condiționat cu tubulatura sunt cea mai scumpă opțiune, dar cu siguranță sunt cea mai plăcută opțiune pentru un living. Conducta și unitatea sunt ascunse în interiorul tavanului sau în spațiul mansardei și tot ce este vizibil este o ușoară grilaj în tavan. Rețineți că montajul acestora se realizeaza cel mai bine din faza de proiect de construcție deoarece necesită un plafon gol.

Dacă nu aveți un “tavan fals”, fie unitățile de climatizare montate pe perete sunt cea mai bună opțiune pentru dvs. (vezi mai sus). Există diferite modele de grilă disponibile care se potrivesc diferitelor forme și dimensiuni de cameră.

Vedere Tehnica

Tipuri de montaj pentru aparatele de aer conditionat tip consola

Mod de racire – DUCT

Mod de incalzire – DUCT