Montaj aer condiționat pentru camerele de server

Relaxați-vă în climatul perfect pe tot parcursul anului!

Compania noastra de climatizare vă menține camerele de server răcoroase timp de peste 15 de ani și suntem mândri să fim singurul instalator de aer condiționat din Romania care ofera o garanție de 5 ani pentru toate montajele noastre.

Echipa noastră de experți este in permanenta legatura cu Dvs pentru a vă ajuta în fiecare etapă a procesului. Aflați mai multe despre instalare – montaj aer conditionat mai jos sau contactați echipa noastră acum!

Garanrie 5 ani montaj pentru aparatele de aer conditionat montate la server

Totul despre montaj aer conditionat pentru camera de server

  • Condiționarea aerului din camera de servere/data center  

Menţineţi serverele în condiţii optime de functionare! În prezent, majoritatea companiilor şi instituţiilor au nevoie de servere pentru stocarea datelor. Sistemul de conditionare a aerului instalat în încăperile în care sunt găzduite serverele trebuie să asigure o temperatură optimă pentru ca acestea să nu se supraîncălzescă, cauzând încetinirea funcţionării sau chiar oprirea acestora şi, implicit, pierderea de date. Pentru evitarea oricăror situaţii neplăcute, în cazul camerelor de server noi recomandăm montaja doar a echipamentelor de condiţionare a aerului de foarte bună calitate.

Montaj aer conditionat server

Sisteme de aer conditionat pentru server

Soluţii de montaj aer conditionat pentru Camera de Server

Unitati de Aer Conditionat tip SPLIT de PERETE

Unitățile de perete sunt cel mai frecvent utilizate în camerele de servere,  în primul rând datorită faptului că fluxul de aer rece se poate direcționa direct spre echipamente. Există modele special concepute pentru a face față răcirii intense și constante pe care o necesita o cameră de server. Pentru creşterea longevităţii echipamentelor dumneavoastră, în camerele de servere se recomandă evitarea instalării unor modelele ieftine de unităţi de perete, din categoria celor concepute pentru uz casnic.

În cazul companiilor şi instituţiilor unde importanţa datelor este vitală, recomandăm cu tărie montajrea unei unităti de climatizare de rezervă, pentru situaţiile de urgență.

Vedere Tehnica

Schema montaj aer conditionat tip split pentru camere de server

Soluţii de montaj aer conditionat pentru Camera de Server

Unitati de Aer Conditionat tip SPLIT de TAVAN

O altă variantă pretabilă pentru racirea camerelor de server o constituie unităţiile cu montaj la tavan. Aceste unități sunt utilizate atunci când se impune o putere de răcire mai mare decât ceea ce poate să ofere o unitate de perete.

Atât unităţile de tavan, cât și cele de perete, trebuie amplasate departe de echipamentele electronice, deoarece există riscul de scurgere dacă nu sunt întreținute în mod corect.

Vedere Tehnica

Animatie de montaj pentru aparatele de aer conditionat tip split de tavan