Montaj aer conditionat pentru birouri si spatii comerciale

Relaxați-vă în climatul perfect pe tot parcursul anului!

Compania noastra de climatizare vă menține birourile sau spatiile comerciale răcoroase timp de peste 15 de ani și suntem mândri să fim singurul instalator de aer condiționat din Romania care ofera o garanție de 5 ani pentru toate montajele noastre noastre.

Echipa noastră de experți este in permanenta legatura cu Dvs pentru a vă ajuta în fiecare etapă a procesului. Aflați mai multe despre instalare – montaj aer conditionat mai jos sau contactați echipa noastră acum!

Garanrie 5 ani montaj aer conditionat pentru birouri si spatii comerciale

Totul despre montaj aer conditionat pentru birouri si spatii comerciale

Cresteti eficienta personalului aisgurand climatul perfect!

Nu este nimic mai rau decat sa fi nevoit sa lucrezi intr-un birou cu temperatura ambientala neadecvata. Asigurarea confortului termic, atat pe timpul verii, cat si iarna, asigura bunastarea personalului dumneavoastra si conduce in mod direct la cresterea productivitatii muncii.

La alegerea solutiei optime pentru instalarea aerului conditionat intr-o cladire de birouri, trebuie luati in considerare o serie de factori. Astfel, este vital sa se asigure un flux uniform de aer in fiecare incapere. Adesea, furnizorii de servicii mai putin experimentati nu iau in considerare pe deplin forma, impartirea, aspectul si functionalitatea birourilor, astfel ca unele zone ale spatiului de lucru primesc un flux de aer mult mai mare decat altele. Se intampla foarte des sa constatam ca in jumatate de birou este prea rece, iar in cealalta jumatate este prea cald.

Specialistii nostri tin cont de faptul ca toate birourile sunt diferite si ne asiguram mereu ca proiectarea si montajul sistemului se face in functie de particularitatile spatiilor, garantand ca toti lucratorii si vizitatorii se vor simti confortabil.

Montaj aer conditionat birouri

Sisteme de aer conditionat pentru birouri - spatii comerciale

Soluţii de montaj pentru Birouri si Spatii Comerciale

Unitati de Aer Conditionat tip SPLIT de perete

Unitatile de pe perete sunt cele mai comune unitati de conditionare a aerului folosite in birouri, mai ales in cladirile vechi. Acestea prezinta doua avantaje, fiind optiunea cea mai rentabila si fiind, totodata, usor de montat in birouri, fara a fi necesare modificari arhitecturale.

In mod normal, o singura unitate este suficenta pentru racirea unui birou de 1-6 persoane, pentru spatiile de birouri mai mari fiind necesara montaja mai multor unitati de perete, amplasate strategic, astfel incat intreaga incapere sa beneficieze pe deplin de fluxul de aer. Unitatile bine dimensionate sunt silentioase, permitand personalului sa lucreze atat in ​​confort termic, cat si acustic.

In cazul in care aspectul este un factor de importanta deosebita, oferta noastra include un numar de unitati de perete premium de la diferiti producatori care raspund, din punct de vedere estetic, oricaror exigente.

Vedere Tehnica

Schema montaj aer conditionat tip split pentru birouri

Mod de racire – SPLIT

Mod de incalzire – SPLIT

Soluţii de montaj pentru Birouri si Spatii Comerciale

Unitati de Aer Conditionat tip CASETA de tavan

Unitatile de aer conditionat tip caseta, montate in plafonul fals, reprezinta solutia optima pentru birourile moderne. Desi sunt mai costisitoare decat unitatile de perete, unitatile tip caseta sunt ascunse in plafonul fals si, prin urmare, sunt mai discrete si mai placute din punct de vedere estetic, singura parte vizibila fiind panoul frontal.

De asemenea, acestea prezinta avantajul de a oferi un flux de aer pe patru cai, fiind ideale pentru birourile mari, in care trebuie asigurat un nivel de racire echilibrat in mai multe zone. Unele unitati de tip caseta sunt prevazute cu clapete controlate individual, astfel incat aerul sa poata fi directionat in functie de necesitati.

Vedere Tehnica

Tipuri de montaj pentru aparatele de aer conditionat tip caseta de tavan

Mod de racire – CASETA

Mod de incalzire – CASETA

Soluţii de montaj pentru Birouri si Spatii Comerciale

Unitati de Aer Conditionat tip DUCT (cu tubultura)

O alta alegere foarte buna pentru spatiile de birouri o constituie sistemele de climatizare cu tubulatura. Desi reprezinta, de obicei, optiunea cea mai scumpa, unitatile cu tubulatura sunt cele mai potrivite in cazul unor conditionari estetice, echipamentele fiind ascunse in intregime in plafonul fals, fiind vizibile doar grilele de introducere si de evacuare a aerului.

Montajul acestor sisteme se preteaza cel mai bine constructiilor noi, fiind necesara existenta unui spatiu liber in plafonul fals.

Vedere Tehnica

Tipuri de montaj pentru aparatele de aer conditionat cu tubulatura tip duct