Montaj Aer Conditionat Bucuresti si Ilfov

Compania noastra de climatizare vă menține camerele de zi răcoroase timp de peste 15 de ani și suntem mândri să fim singurul Instalator de aer condiționat din Romania care ofera o garanție de 5 ani pentru toate montajele noastre.

Echipa noastră de experți este in permanenta legatura cu Dvs pentru a vă ajuta în fiecare etapă a procesului. Aflați mai multe despre instalare – montaj aer conditionat mai jos sau contactați echipa noastră acum!

Relaxați-vă în climatul perfect pe tot parcursul anului

Montaj aer conditionat pentru locuinte

Living - Sufragerie

Atunci când alegeti un aparat de aer condiționat pentru living, există câțiva factori-cheie care trebuie luați în considerare. Dimensiunea, aspectul și utilizarea camerei contribuie la tipul de sistem pe care îl vom recomanda. De asemenea, frecvent intalnim in living  bucătării deschise care măresc încărcătura de căldură din cameră. Experții noștri cu experiență vor asigura întotdeauna că orice sistem pe care îl montam asigură răcirea și încălzirea optimă de care aveți nevoie. Click aici pentru montaj aer conditionat  living – sufragerie!

Dormitor

Unul dintre principalele motive pentru care oamenii nu dorm confortabil noaptea se datorează temperaturilor inadecvate (atât vara, cât şi iarna) și umidității ridicate. Echipamentele de condiționare a aerului pot rezolva instantaneu și eficient aceste probleme, iar societatea noastră dispune de o ofertă amplă de astfel de echipamente  silenţioase, potrivite pentru dormitorul dumneavoastră. Click aici pentru montaj aer conditionat  dormitor!

Mansarda

mansarda

Camerele tip mansarda sunt cele mai dificile incaperi din casa în ceea ce priveste asigurarea confortului termic si a montajului. De regula, in mansarde este foarte cald pe timpul verii şi foarte frig pe timpul iernii. Din fericire, alegerea solutiei optime de montaj aer conditionat poate rezolva complet această problema. Societatea noastră dispune de o oferta ampla de astfel de echipamente silentioase, potrivite pentru mansarda dumneavoastra, care sa va permita sa va desfasurati activitătiile preferate în deplin confort termic şi acustic. Click aici pentru montaj aer conditionat mansarda!

Montaj aer conditionat pentru afaceri

Birouri

La alegerea solutiei optime pentru instalarea aerului conditionat intr-o cladire de birouri, trebuie luati in considerare o serie de factori. Astfel, este vital sa se asigure un flux uniform de aer in fiecare incapere. Adesea, furnizorii de servicii mai putin experimentati nu iau in considerare pe deplin forma, impartirea, aspectul si functionalitatea birourilor, astfel ca unele zone ale spatiului de lucru primesc un flux de aer mult mai mare decat altele. Se intampla foarte des sa constatam ca in jumatate de birou este prea rece, iar in cealalta jumatate este prea cald. Click aici pentru montaj aer conditionat birou!

Restaurante

La alegerea soluției optime pentru condiționarea aerului în restaurante, este esențială luarea în considerare a unei serii de factori, precum forma încăperii, gradul de ocupare, degajările de căldură, designul spaţiului şi nu în ultimul rând, modul de amplasare al meselor. Click aici pentru montaj aer conditionat restaurante!

Camere de server

Menţineţi serverele în condiţii optime de functionare!În prezent, majoritatea companiilor şi instituţiilor au nevoie de servere pentru stocarea datelor. Sistemul de conditionare a aerului instalat în încăperile în care sunt găzduite serverele trebuie să asigure o temperatură optimă pentru ca acestea să nu se supraîncălzescă, cauzând încetinirea funcţionării sau chiar oprirea acestora şi, implicit, pierderea de date. Pentru evitarea oricăror situaţii neplăcute, în cazul camerelor de server noi recomandăm montaja doar a echipamentelor de condiţionare a aerului de foarte bună calitate. Click aici pentru montaj aer conditionat camera de server!

Magazine

Clienţii dumneavoastră merită să îşi facă cumpărăturile într-o atmosferă plăcută, pe tot parcursul anului!

Menținerea unui mediu ambiant plăcut pe tot timpul anului, în magazinul dumneavoastră, este factor foarte important pentru satisfacerea clienților şi, prin urmare, pentru creșterea vânzărilor. Click aici pentru montaj aer conditionat magazin!

Scoli

La alegerea soluţiei optime pentru condiționarea aerului în mediul educațional, este esențial să luați în considerare o serie de factori, precum forma sălilor de curs, gradul de ocupare și modul de amplasare a birourilor/meselor de lucru. Sistemul ales trebuie să asigure o răcire sau o încălzire echilibrată și blândă, fiind totodată extrem de important ca echipamentele alese să fie silenţioase, astfel încât acestea să nu distragă atenția elevilor sau a sutdenţilor.   Click aici pentru montaj aer conditionat scoala!

Despre noi și serviciile noastre de montaj aer conditionat

 

Filosofia noastra se concentrează pe calitate și excelență. Experții noștri specializați în montarea aparatelor de aer conditionat sunt coloana vertebrală a companiei noastre, iar atenția acordată detaliilor este principalul motiv pentru care am continuat să creștem de la an la an. Principala sursă de clienti vine din recomandările clienților existenți.

De asemenea, ne bazăm pe o echipă puternică de cu experienta, care este complet instruită pentru a face față chiar și celor mai complicate situații. Toți angajații noștri poartă marca noastră cu mândrie și suntem dedicați pentru a face montajul aparatelor de aer conditionat cu profesionalism; toate acestea cu avantajul de a avea prețuri imbatabile.

Garanția noastră pentru montaje este de 5 ani

 

Suntem montatori certificați al ficarei marci de vârf de pe piață de aer conditionat. Acestea includ producătorii Daikin, Mitsubishi, Gree Midea, Hitachi și Fujitsu.

Majoritatea instalatorilor oferă o garanție de 1-3 ani pentru montajele de aer conditionat și în multe cazuri sunt imposibil de contactat atunci când aveți nevoie de ei. Nu suntem o operațiune „particular și client”; suntem întotdeauna disponibili atunci când aveți nevoie de noi.

Compania de climatizare este atât de încrezătoare în calitatea montajelor noastre încât oferim o garanție de neegalat de 5 ani. Acest lucru nu este susținut doar de cei 15 de ani de functionare continuă, ci și de numărul tot mai mare de recenzii de 5 stele pe care clienții noștri le oferă.